Een verschil van mening

Inmiddels loopt het aardig verhit op tussen mij en mijn leidinggevende. Zo erg dat HRM er aan te pas moet komen. Waar ik verwacht had dat zijn leidinggevende mij hulp kon bieden, speelt zij het nu door. Jammer genoeg kan ik jullie niet alles vertellen, want ik krijg het gevoel dat ik a.s. dinsdag in het beklaagde bankje sta.

Ik ga maar het een en ander op papier zetten thuis. Maar als mijn leidinggevende het op mijn persoon gaat spelen en sarcastisch in een mailtje schrijft dat ik anders maar minder moet gaan werken, wordt ik pas goed pissig.

Dat is iets wat ik van niemand pik. Ook niet van hem. Wat denkt hij wel niet. In de laatste regel van mijn mail aan haar schrijf ik dat ze iets moet doen. Anders zijn dadelijk al haar medewerkers ziek en hoeft er geen nieuw contract getekend te worden. Meteen werd ik gebeld. Schijnbaar hebben mijn lastige mailtjes toch geholpen. Wil je niet naar mij luisteren, is prima. Maar wil ik gehoord worden dan gebruik ik grof geschut. Dan maar op iemands tenen of hart trappen. Schijnbaar is dat de enige manier om iemand wakker te maken of een bedrijf reanimeren.

De tijd zal het leren

Auteur: Esmee’s Hoekje

Hallo jij daar, Welkom op mijn kleine hoekje van het grote web. Mijn naam is Esmee (46) en ik ben moeder van een puberende zoon van 14 jaar en heb 7 maanden geleden “mijn” schat van man ontmoet. Naast ons drietjes hebben wij ook nog onze viervoetige kinderen, Snowy de eigenwijze witte kater en Sam de hond. Naast mijn gezin werk ik 36 uur per week bij de Sociale Werkvoorzieningen als een soort van cheffin. Ik schrijf alleen over dat wat ik leuk vind en bezig houd. Beschouw mijn blog maar als een dagboek waarin je mee mag lezen. Wil je reageren, je reactie is altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *