Het is nu of nooit

Schrijven is mijn passie. Of het nu korte verhalen zijn, een gedichtje of een pittige zakelijke brief. Niets is mij te gek. Dus toen mijn man voorstelde om een blog te gaan beginnen zou je denken dat ik een gat in de lucht zou springen. Maar niets was minder waar. Mijn twijfel (mijn sterrenbeeld is weegschaal), maakte plaats voor paniek. Ja maar waar moet ik dan een blog over maken. Schrijven is je passie, je vindt wel wat. Het ene blog na het andere blog gelezen om te kijken wat het precies inhoud.  Nou schat dat is duidelijk niets voor mij. Hoezo niet! Ik heb niks met make-up en kleding adviezen zijn ook niet aan mij besteed. Laat staan interieur adviezen en ik heb absoluut geen idee wat de laatste trends zijn. Toch lijkt het mij iets voor jou.

Waarom ook altijd dat eeuwige getwijfel, zal ik wel en zal ik niet. Het is een eigenschap van mijn sterrenbeeld waar ik minder blij mee ben, maar ik zal het er toch mee moeten doen, hihi.

Weken en dagen gaan voorbij als ik op een dag een mailtje schrijf naar mijn leidinggevende hoe het de afgelopen zaterdag is gegaan, in de CC zijn leidinggevende meegenomen om haar te laten zien hoe het er allemaal bij ons aan toe gaat.

Als ik dinsdags net mijn billen op mijn stoel heb geparkeerd, belt ze mij op. Oh wat kan jij leuk schrijven, je zou een blog moeten beginnen. Als ik mijn man bel met de vraag zal ik het wel of zal ik het niet doen zegt hij “ het is nu of nooit”.

Hoe eng ik het ook vind, ik heb bij deze de sprong toch maar gewaagd.

 

Auteur: Esmee’s Hoekje

Hallo jij daar, Welkom op mijn kleine hoekje van het grote web. Mijn naam is Esmee (46) en ik ben moeder van een puberende zoon van 14 jaar en heb 7 maanden geleden “mijn” schat van man ontmoet. Naast ons drietjes hebben wij ook nog onze viervoetige kinderen, Snowy de eigenwijze witte kater en Sam de hond. Naast mijn gezin werk ik 36 uur per week bij de Sociale Werkvoorzieningen als een soort van cheffin. Ik schrijf alleen over dat wat ik leuk vind en bezig houd. Beschouw mijn blog maar als een dagboek waarin je mee mag lezen. Wil je reageren, je reactie is altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *