Lekkere trek

Zo wat zullen wij vanavond eten. Dat is volgens mij de meest gestelde vraag na alle vragen wat betreft het weer gaat doen.

Maar ook vandaag was het weer zo ver. Wat gaan wij eten. Mijn zoon en wat vind ik lekker, dat zijn twee uitersten. Zelfs Snowy onze kater lust nog meer. Maar goed, wat dan. Het is zondag dus eten wij allebei maar iets aparts. Mmmm heerlijk rode curry met cherrytomaatjes en boontjes. Heerlijk in cocossaus. Ja zalig lijkt mij dat. Als ik in het schap van de supermarkt kijk, wordt ik een beetje moedeloos. Het hele vak is leeg. Als ik navraag doe bij zo’n vulploeg jongen krijg ik te horen dat er achter niets aanwezig is. Dus is het op dan is het op mevrouw. Ja maar dat kan toch niet, dat is toch een verkeerd inkoop beleid, denk ik bij mij zelf. Nou dan wordt hey toch kip tandoori en boontjes en kipfilet voor mijn zoon. Hmm lekker uitdagend voor de zondag.

Weet jij misschien iets lekkers voor een lastige eter. Mijn ideeën zijn namelijk op.

 

Auteur: Esmee’s Hoekje

Hallo jij daar, Welkom op mijn kleine hoekje van het grote web. Mijn naam is Esmee (46) en ik ben moeder van een puberende zoon van 14 jaar en heb 7 maanden geleden “mijn” schat van man ontmoet. Naast ons drietjes hebben wij ook nog onze viervoetige kinderen, Snowy de eigenwijze witte kater en Sam de hond. Naast mijn gezin werk ik 36 uur per week bij de Sociale Werkvoorzieningen als een soort van cheffin. Ik schrijf alleen over dat wat ik leuk vind en bezig houd. Beschouw mijn blog maar als een dagboek waarin je mee mag lezen. Wil je reageren, je reactie is altijd welkom.

2 gedachten over “Lekkere trek”

  1. Lieve Esmee, ja inderdaad is het moeilijk om iedere keer iets anders te verzinnen voor slechte eter. Ik denk dat je iedere keer moet proberen om een maaltijd te verzorgen die hij toch eet, maar bovenal moet je hem ervan overtuigen, dat hij niet altijd zijn zin krijgt en eet wat die dag de pot schaft.
    Je kan hem dan belonen met iets lekkers. Succes het lukt je wel, maar vergeet ook jezelf niet en bereid ook regelmatig een maaltijd voor jezelf, die jij lekker vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *