Vermoeid

De afgelopen weken is er een hoop gebeurd op mijn werk. Dingen die veranderd zijn, zijn door mijn vele mailtjes weer terug gedraaid. Het hoofdgebouw kijkt nu ineens heel anders tegen mij en mijn postbezorgers aan. En iedereen weet inmiddels ook wie Esmee is. De een vind mij lief en de ander vind mij een regel recht kreng.

Tja je kan bij mij een hoop kanten op, maar er zijn grenzen en soms zijn die niet leuk. De eerste is, niemand komt aan mijn gezondheid en de tweede is kom niet aan mijn gezin en zij die ik lief heb.

Ik heb een groot hart en ook een hoop liefde te geven. Maar wordt mijn energie minder dan is ook mijn spontaniteit ver te zoeken. Zoals nu. Twee weken keihard lopen knokken en denk je dat je de zwaarste tijd voorlopig wel gehad hebt. Belt school dat je puberende zoon niet op school is aangekomen en waarschijnlijk spijbelt. Hup kan mams weer in de telefoon klimmen om het een en ander te regelen. Daar waar ik voor geknokt heb op mijn werk, kon ik nu niet doen. Ik heb echt niets aan mijn werk kunnen doen hierdoor. Door de laatste tijd hier, interesseert mij dat ook niets meer. Sommige momenten zijn zo rustig dat ik op het internet aan het surfen ben voor leuke dingen. Wat geen idee… Een normaal iemand duikt de stad in, ik niet. Na al dat geregel duik nog maar eens de virtuele pc hoofdstraat in. Hopelijk is het morgen wat beter.

Auteur: Esmee’s Hoekje

Hallo jij daar, Welkom op mijn kleine hoekje van het grote web. Mijn naam is Esmee (46) en ik ben moeder van een puberende zoon van 14 jaar en heb 7 maanden geleden “mijn” schat van man ontmoet. Naast ons drietjes hebben wij ook nog onze viervoetige kinderen, Snowy de eigenwijze witte kater en Sam de hond. Naast mijn gezin werk ik 36 uur per week bij de Sociale Werkvoorzieningen als een soort van cheffin. Ik schrijf alleen over dat wat ik leuk vind en bezig houd. Beschouw mijn blog maar als een dagboek waarin je mee mag lezen. Wil je reageren, je reactie is altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *